ЧПП

Овде може да ги најдете најчесто поставуваните прашања на корисниците.

Ако не го пронајдете бараниот одговор, контактирајте го нашиот тим за поддршка користејќи ја формата за поддршка.

Како можам да прикачам документ?

Документ може да се прикачи со користење на методот "Повлечи и спушти (drag and drop)" или со кликнување на копчето „Избери документ“ и со избирање на документ од локалното складиште.

Корисникот може да прикачи документ со максимална големина од 5 MB.

Компонента за прикачување документ